Isolatie

Isolatie door Dakrenovatie Holland is uiterst duurzaam

Een niet geïsoleerd dak is een enorme energieverslinder. Het is daarom erg belangrijk dat u uw dak voorziet van isolatie. Voor de isolatie van een dak kunt u kiezen uit een groot aantal soorten materialen, zoals hardschuimplaten, steenwol, glaswol en glasvezel isolatiefolie. Dakrenovatie Holland werkt onder andere met de dakisolatie van Kingspan Insulation. Deze is er voor zowel hellende als platte daken en voor nieuw- en bestaande bouw. U bespaart met de isolatieplaten niet alleen de natuur maar ook de inhoud van uw portemonnee.

Het is belangrijk dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht. Zo kan een verkeerde toepassing voor allerlei complicaties zoals houtrot zorgen. Vraag daarom bij ons een vrijblijvend gesprek aan met een expert.

Voordelen van isolatie

Goede isolatie is een investering in uw woning en uzelf. De kosten voor isolatie gaat u op verschillende manieren ‘terugverdienen’.

1. Lagere stookkosten!

In een niet niet geïsoleerd huis gaat er veel warmte verloren. Hierdoor moet er harder gestookt worden dan in een huis dat wel geïsoleerd is. Schrik niet langer van de rekeningen van uw energieleverancier en bespaar op uw energiekosten. Door te isoleren blijft de kou buiten en wordt warmte beter vastgehouden. Isolatie is een makkelijke manier om voortaan minder uit te geven aan stookkosten. Het is een investering die zich terugverdiend. Binnenmuren worden warmer en de woonsfeer behaaglijker voor meer comfort. 

2. Geen vochtproblemen meer

Wanneer uw woning niet goed geïsoleerd is, kan het vocht ongestoord uw woning binnendringen. U kan dit merken aan vochtige ruimte, tocht, condens of zelfs ongedierte en schimmel. Met isolatie zijn deze problemen gemakkelijk te voorkomen. Door te isoleren wordt de oppervlakte temperatuur van de wanden hoger waardoor de kans op conversvorming nihil wordt. De wanden/vloeren worden warmer en droger waardoor bv. schimmelvorming wordt uitgesloten. U vergroot daarmee uw wooncomfort aanzienlijk!

3. Beter voor het milieu

Minder stoken, betekent minder energieverbruik, minder co² uitstoot en dat is goed voor het milieu. Isoleren heeft als voordeel dat er minder luchtvervuiling ontstaat en er minder brandstof nodig is. Daarnaast werkt Technisol met milieuvriendelijke PUR, waardoor u zeker weet dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft.

4. Minder geluidsoverlast

Geniet van rust en comfort in uw woning met goede isolatie. Geluidsoverlast veroorzaakt door open contact geluiden wordt door isolatie met polyurethaan voorkomen.

5. Uw woning wordt meer waard

Dankzij goede isolatie wordt uw woning meer waard! Uw huis krijgt een beter energielabel en dat werkt waardeverhogend voor uw huis. Daarnaast wordt uw woning makkelijker te verkopen met een goed energielabel.

6. Ontavng subsidie

Met de “Subsidie energiebesparing eigen huis” krijg je zo’n 20 procent van de kosten terug als je je dak, vloer, gevel, spouw of glas laat isoleren. Voorwaarde is wel dat je 2 of meer maatregelen combineert. Daarnaast is het lage btw-tarief van toepassing. 

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE