Lood en zink werk

Loodwerk

Dakrenovatie Holland is ook bekwaam in diverse loodconstructies. Van dakramen, dakkapellen, tot  dakterrassen. Al uw lood en zink werk is bij ons in goede handen. Hellende daken bevatten tal van zinken en loden elementen, bijvoorbeeld kappen en goten. Door de allermodernste soldeerinrichtingen en buig- en knipmachines wordt al het zink en loodwerk op maat gemaakt.

Lood is materiaal dat al sinds mensenheugenis wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om vocht buiten de deur te houden in dak- en muurconstructies. Lood is een uiterst betrouwbaar product en kent bovendien een lange levensduur. Lood wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Gebruiksdoeleinden lood

Lood kent een aantal specifieke toepassingen. Zo wordt lood bijvoorbeeld gebruikt tussen het dak en de schoorsteen en tussen de muur en het dak.
Lood wordt gerecycled en heeft naast de lange levensduur dus een ander groot voordeel: het milieu. Lood is dus een buitengewoon duurzame keuze. Lood is een uiterst betrouwbaar materiaal en vormt een berouwbare afdichting die vochtschade voorkomt.

Zinkwerk

Diverse metalen worden al generaties gebruikt om één heel duidelijke reden: hun betrouwbaarheid. Zo ook zink. Bovendien is zink uiterst duurzaam. Uit zink en koper kan van alles worden vervaardigd, denk aan daken, dakgoten, ornamenten, regenwaterafvoeren, vergaarbakken, afdekkappen, gevelbekledingen, etc. Als materiaal in dak- en gevelbedekking is zink bij uitstek betrouwbaar. Zink gaat lang mee en is recyclebaar. De belangrijkste reden om zink te gebruiken is omdat het praktisch geen onderhoudskosten met zich mee brengt.

Toepassingen Zink

Zink wordt vaak toegepast op daken in de vorm van roevendaken en felsdaken. Zink is het meest gebruikte materiaal om dakgoten van te maken. Zink heeft het vermogen om regenwater op een juiste wijze te verwerken. Door het duurzame karakter van zink worden lekkages voorkomen en waterschade aan uw woning uitgebannen. Ook is het bij zink, net als bij lood, mogelijk om volledig te worden gerecycled. De keuze voor zink is dus ook een keuze voor het milieu.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE