Natuurleien

Waarom uw leisteendak laten renoveren?

Beschadigde of geschilferde leien, verrot dakbeschot, lekkage, klamme en vochtige plekken, lekkende goten, afgebladderd houtwerk, versleten voegen, kapot loodwerk, doorgesleten nagels en spijkers, gebroken haakjes en scheve dakpannen? Vorst, regen, wind, warmte en kou, ouderdom en achterstallig onderhoud laten ongewenste sporen na.

Van kwaad tot erger

Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en hardnekkig. Een lekkende goot leidt tot houtrot waarbij uw dure houten goot volledig moet worden vervangen. Een lekkage aan uw dak tast de onderconstructie aan. Ook nemen oude pannen teveel vocht op, waardoor het klam en vochtig wordt in huis. De isolatie van de woning wordt hierdoor ernstig aangetast. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen en de warmte ontsnapt via de spleten en scheuren van uw woning. Er ontstaat schimmel, de muren slaan door en het schilderwerk wordt ernstig beschadigd. Allemaal het gevolg van een slecht onderhouden dak.

Vaak ontstaan dit soort problemen zonder dat u er erg in heeft. Zo kunnen de voegen van uw schoorsteen slecht of versleten zijn en sijpelt er water ongemerkt naar binnen. De gevolgen hiervan merkt u pas als het kwaad reeds geschiedt is. Het water dat via uw zolder geleidelijk zijn weg vindt kan leiden tot gevaarlijke situaties en schade veroorzaken aan uw persoonlijke bezittingen.

Uw specialist in best betaalbare dakoplossingen

Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door middel van dakrenovatie verlengen we de levensduur van ieder dak. U bespaart kosten wanneer u op tijd uw dak laat renoveren en isoleren om zo uw kostbare bezit tegen weer en wind te beschermen. Wij van Dakrenovatie Holland komen bij u thuis voor een gratis dakinspectie, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Natuurleien vormen sinds mensenheugenis de bedekking voor daken en gevels. Natuurleien kennen een zeer uitgebreid assortiment met zowel klassieke leien als ook moderne nieuwe varianten. De huidige architecten hebben de natuurlei weer helemaal omarmd. Dit is niet voor niks. Leien kennen veel voordelen, zo kunnen gevel en dak doorlopen zonder onderbrekingen. Leien zijn bovendien erg economisch. Het is gemaakt van licht gewicht materiaal en het materiaal kent een duurzaamheid van minstens 30 jaar. Ten slotte zijn natuurleien goed ademend en gaat er van nature een isolerende werking uit.

Natuurleien worden gebruikt in de nieuwbouw, woning- en utiliteitsbouw, maar ook in de restauratie en renovatie van kerken, kloosters, kastelen en andere monumentale panden. Bent u op zoek naar duurzaam en authentiek? Dan beveelt Dakrenovatie Holland u de natuurleien van harte aan.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE