Over ons: Dakrenovatie Holland

Dakrenovatie Holland is de specialist in dakoplossingen. Wij delen uw passie voor (monumentale) panden uit de jaren ’30 en ouder. Deze passie en respect ziet u terug in ons werk. Ons vakmanschap en onze ruime ervaring zorgen voor inhoudelijk specialisme. Ons uitgangspunt is onze opdrachtgever ontzorgen. Wij zijn dan ook een totaalleverancier die u al het werk uit handen neemt. Dat maakt van Dakrenovatie Holland uw adviseur, partner, regisseur, procesbegeleider en toetser. Door middel van ons speciaal ontwikkelde projectbegeleiding worden de kwaliteitsnormen gewaarborgd en komt u nooit voor onaangename verassingen te staan!

Als meedenkend partner, met oog voor detail, leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service.

Kwaliteit door vakmanschap

Vanuit vakmanschap levert dakrenovatie Holland kwalitatief hoogwaardige bouwkundige oplossingen. Deze zijn een lust voor het oog en zorgen ervoor dat u er in de lengte van jaren nog plezier van zult hebben. De dienstverlening is bij ons optimaal en gaat gepaard met een ouderwets stuk vakmanschap. We bezitten de kennis om met natuurproducten te werken en hebben ons eigen klusteam bestaande uit timmerlui, metselaars, loodgieters, stukadoors en elektriciens. Daarmee garanderen wij een optimale kwaliteit en zijn wij een totaalontzorger. Wij zorgen voor een totaaloplossing, waarbij wij u al het werk uit handen nemen, van het aanvragen voor een vergunning, de isolatie, het plaatsen van een onderdak, tot en met de pannen.

Duurzaam

Duurzaam bouwen is de basis van ons vak. Dakrenovatie Holland werkt dan ook volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en bouwt duurzaam met respect voor mens en milieu. Hierbij wordt de wet- en regelgeving in acht genomen. Dakrenovatie Holland gebruikt duurzame materialen, zorgt voor energiebesparende maatregelen en houdt de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu nauwlettend in de gaten.

Garantie

Zorgeloos 10 jaar genieten van uw waterdichte dak. Wij van Dakrenovatie Holland hebben zo’n vertrouwen in ons vakmanschap dat wij u wel 10 jaar garantie geven op waterdichtheid.

Dakrenovatie Holland Jaren 30 woningen