Werkwijze

Over onze werkwijze

Kenmerkend voor ons bedrijf is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant. Dankzij één vast aanspreekpunt bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Met onze diensten nemen wij u het werk volledig uit handen. Van het begin tot eind. Als totaalleverancier bieden wij u de maximale ondersteuning en zorgen ervoor dat het dak van uw woning letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk zal zijn.

Totaalleverancier

Een dak renoveren is meer dan alleen het leggen van dakpannen alleen. Wij zijn betrokken bij het volledige proces, van advies tot uitvoering alsmede het onderhoud. U krijgt van ons een uitgebreid en deskundig advies op maat. Zo leveren wij advies over de kleur- en materiaalkeuze, bieden wij creatieve oplossingen voor complexe situaties en zorgen wij voor een perfecte afwerking. Ook is het via ons mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen. Een andere klus die wij u uit handen kunnen nemen s het opnieuw voegen van uw schoorsteen. Op deze wijze wordt de schoorsteen weer betrouwbaar en stevig.

Dakrenovatie Holland gebruikt uitsluitend materialen van topkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u na afloop nog jaren zorgeloos kunt genieten van een prachtig dak boven uw hoofd.

Projectbegeleiding

Elk project wordt bij ons met grote zorgvuldigheid gemonitord. Deze projectbegeleiding is uniek en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen worden gewaarborgd. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan..