Platte daken

Herkent u dit?

Scheuren in de overlappingen, hoeken en zinken randen, barsten in de bitumen, trimlijsten kapot, grote hoeveelheden water op het dak, vochtige plekken op het plafond en klamme muren? Vorst, regen, wind, warmte en kou, ouderdom en achterstallig onderhoud laten ongewenste sporen na.

Van kwaad tot erger

Gebreken aan uw dak zijn uiterst vervelend en hardnekkig. Scheuren in de overlappingen, hoeken en zinken randen leiden tot het vroeg of laat binnensijpelen van water waarbij ernstige schade wordt aangericht wat leidt tot hoge kosten. Barsten in de bitumen zijn een indicator dat de dakbedekking op het einde van zijn levensduur is. Kapotte trim- of deklijsten zullen bij harde wind delen van het dak of het volledige dak doen loswaaien. Platte daken zijn niet berekend op grote hoeveelheden water. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties, zelfs het dak kan instorten. Er ontstaan vochtige plekken op het plafond en klamme muren. De isolatie van de woning wordt hierdoor ernstig aangetast en moet volledig worden herplaatst indien er niet tijdig wordt ingegrepen. Tijdig renoveren is van groot belang in verband met een veelvoud aan kosten. Bij vorst scheuren de muren doordat deze nat en vochtig zijn. Kou, vocht en wind vinden hun weg naar binnen en de warmte ontsnapt via de spleten, scheuren en natte isolatie. Wat leidt tot forse stookkosten. Allemaal het gevolg van een slecht onderhouden dak.

Uw specialist in best betaalbare dakoplossingen

Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door middel van dakrenovatie verlengen we de levensduur van ieder dak. U bespaart kosten wanneer u op tijd uw dak laat renoveren en isoleren om zo uw kostbare bezit tegen weer en wind te beschermen. Wij van Dakrenovatie Holland komen bij u thuis voor een gratis dakinspectie, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Dakrenovatie Holland staat tot uw beschikking bij reparatie, renovatie en onderhoud aan uw dakbedekking. Dit doen wij conform de laatst geldende normeringen. Dit geldt ook voor platte daken.

Gespecialiseerd in het renoveren van schoorstenen

Dakrenovatie Holland biedt een totaal product, van dakrenovatie tot en met isolatie. Ook is het mogelijk om gelijktijdig uw bestaande schoorsteen te renoveren of een nieuwe schoorsteen te plaatsen.

Onderhoud van platte daken

Een plat dak heeft op zijn tijd ook onderhoud nodig. Oude platte daken zijn vaak nog voorzien van grint en geven een onnodige belasting aan het dak. Dakrenovatie Holland biedt onderhoudscontracten aan waarbij een vakkundig team 1 à 2 keer per jaar uw dak controleert op verstopte uitlopen en scheuren. Door uw dak regelmatig te laten controleren voorkomt u lekkages en ernstige schade.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE