Vezelcementleien

Vezelcementleien bieden tal van belangrijke voordelen waardoor ze ideaal zijn voor renovatieprojecten. Het lichte gewicht, de vele beschikbare kleuren en de mogelijkheid tot een extra isolatielaag zijn maar enkele troeven.

De Eternit-lei is een betrouwbare oplossing en een dankbaar materiaal voor ieder renovatieproject. Een groot pluspunt is haar lichte gewicht, waardoor ze op de bestaande dakstructuur kan worden geplaatst zonder die eerst te versterken. Bij de renovatie van een gevel is het bovendien niet nodig om extra fundering te voorzien. De leien zijn dun en vragen bijgevolg niet veel opbouwhoogte. Zo blijft er voldoende ruimte vrij om de gevel maximaal te isoleren, zonder dat de rooilijn overschreden wordt.

Op ingrijpende sloopwerkzaamheden en een stoffige woning zit niemand echt te wachten. Gelukkig kan je dankzij leien je huis aan de buitenzijde isoleren. Van hinder of plaatsverlies is er geen sprake en je woning blijft dus bewoonbaar gedurende de werkzaamheden.

Vezelcementleien hebben bovendien alles in huis voor een creatieve afwerking. Ze geven je de kans om zelf je woning te personaliseren. Er is een ruim aanbod aan formaten, plaatsingspatronen en kleuren, waardoor de leien architecturaal enorm veel mogelijkheden bieden. Door een plaatsing op de gevel kan je bijvoorbeeld snel en makkelijk een strakke, hedendaagse look creëren.

Leien zijn dan ook nog eens perfect te combineren met de traditionele materialen van oudere gebouwen, denk maar aan baksteen, natuursteen of hout.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE