Werkwijze

Kenmerkend voor ons bedrijf is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant. Dankzij één vast aanspreekpunt bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Met onze diensten nemen wij u het werk volledig uit handen. Van het begin tot eind. Als totaalleverancier bieden wij u de maximale ondersteuning en zorgen ervoor dat het dak van uw woning letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk zal zijn.

Totaalleverancier

Een dak renoveren is meer dan alleen het leggen van dakpannen alleen. Wij zijn betrokken bij het volledige proces, van advies tot uitvoering alsmede het onderhoud. U krijgt van ons een uitgebreid en deskundig advies op maat. Zo leveren wij advies over de kleur- en materiaalkeuze, bieden wij creatieve oplossingen voor complexe situaties en zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Ook is het via ons mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen. Een andere klus die wij u uit handen kunnen nemen het opnieuw voegen van uw schoorsteen. Op deze wijze wordt de schoorsteen weer betrouwbaar en stevig.Dakrenovatie Holland gebruikt uitsluitend materialen van topkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u na afloop nog jaren zorgeloos kunt genieten van een prachtig dak boven uw hoofd.

Elk project wordt bij ons met grote zorgvuldigheid gemonitord. Deze projectbegeleiding is uniek en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen worden gewaarborgd. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan…

Over Dakrenovatie Holland

Dakrenovatie Holland is de specialist in dakoplossingen. Wij delen uw passie voor (monumentale) panden uit de jaren ’30, ouder en eventueel jonger. Deze passie en respect ziet u terug in ons werk. Ons vakmanschap en onze ruime ervaring zorgen voor inhoudelijk specialisme. Ons uitgangspunt is onze opdrachtgever ontzorgen.

Wij zijn dan ook een totaalleverancier die u al het werk uit handen neemt. Dat maakt van Dakrenovatie Holland uw adviseur, partner, regisseur, procesbegeleider en toetser. Door middel van ons speciaal ontwikkelde projectbegeleiding worden de kwaliteitsnormen gewaarborgd en komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Als meedenkend partner, met oog voor detail, leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service. 

Kwaliteit door vakmanschap

Vanuit vakmanschap levert dakrenovatie Holland kwalitatief hoogwaardige bouwkundige oplossingen. Deze zijn een lust voor het oog en zorgen ervoor dat u er in de lengte van jaren nog plezier van zult hebben. De dienstverlening is bij ons optimaal en gaat gepaard met een ouderwets stuk vakmanschap. We bezitten de kennis om met natuurproducten te werken en hebben ons eigen klusteam bestaande uit timmerlui, metselaars, loodgieters, stukadoors en elektriciens. Daarmee garanderen wij een optimale kwaliteit en zijn wij een totaalontzorger. Wij zorgen voor een totaaloplossing, waarbij wij u al het werk uit handen nemen, van het aanvragen voor een vergunning, de isolatie, het plaatsen van een onderdak, tot en met de pannen.

Duurzaam

Duurzaam bouwen is de basis van ons vak. Dakrenovatie Holland werkt dan ook volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en bouwt/verbouwt duurzaam met respect voor mens en milieu. Hierbij wordt de wet- en regelgeving in acht genomen. Dakrenovatie Holland gebruikt duurzame materialen, zorgt voor energiebesparende maatregelen en houdt de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu nauwlettend in de gaten.

Garantie

Wij van Dakrenovatie Holland hebben zo’n vertrouwen in ons vakmanschap dat wij u zorgeloos 10 jaar garantie geven op waterdichtheid.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan. U krijgt van ons een duidelijke en complete offerte, geen verrassingen achteraf! Of neem contact op voor antwoord op uw vragen.

GRATIS DAKINSPECTIE